+31 (0) 6 23 60 92 16

Hartelijk welkom

Western Digital Red WD60EFRX 6TB

De Western Digital Red NAS harde schijf is de eerste harde schijf ter wereld die specifiek is ontworpen en geproduceerd voor NAS-systemen voor thuis en kleine kantoren.

NASware
De geavanceerde firmwaretechnologie die elke Western Digital Red-schijf bevat, levert naadloze integratie, robuuste gegevensbescherming en optimale prestaties voor systemen in NAS- en RAID-omgevingen. De exclusieve NASware-technologie van Western Digital verbetert de NAS-opslagprestaties door vaak voorkomende problemen met harde schijven in NAS-systemen te verminderen, waaronder problemen met compatibiliteit, integratie, upgrades, betrouwbaarheid en eigenaarskosten die optreden bij harde schijven die voor desktopcomputers zijn ontworpen.

Energie-efficiënt
Verlaag uw elektriciteitsfactuur en CO2-uitstoot met Western Digital Red-schijven. De innovatieve technologie vermindert het stroomverbruik en verlaagt de werkingstemperatuur. Dit zorgt voor een betrouwbaardere en voordeligere oplossing voor 24x7 NAS-omgevingen die altijd zijn ingeschakeld.

Verbeterde betrouwbaarheid
Jouw NAS-systeem is altijd ingeschakeld, een erg betrouwbare schijf is cruciaal. Dankzij een verbetering van 35% in de MTBF ten opzichte van desktopschijven is de Western Digital Red harde schijf ontworpen en geproduceerd om een betrouwbaardere en robuustere oplossing te bieden.

3D Active Balance Plus
De door Western Digital verbeterde dual-plan balanscontroletechnologie verbetert de totale prestaties en betrouwbaarheid van de schijf. Harde schijven die niet correct zijn gebalanceerd, kunnen overmatige trillingen en geluid veroorzaken in een systeem met meerdere schijven, de levensduur van de harde schijf verlagen en de prestaties mettertijd verslechteren.

Ideaal voor...
De Western Digital Red schijven zijn specifiek ontworpen en getest voor NAS-systemen met 1 tot 5 sleuven voor thuis en kleine kantoren.


Beschikbaarheid: Op voorraad

€ 195,00

Ons streven is om binnen 1 a 3 dagen te leveren mocht hier door omstandigheden Worden afgeweken nemen wij contact met u op.

Heeft u vragen of opmerkingen bel gerust 06-23609216 of bij geen gehoor 077-8503051 Staat er iets niet bij wat u zoekt bel en ik ga voor u kijken.

U heeft 14 dagen bedenktijd u kunt dan het product terug sturen mits in orginele verpakking en netjes verstuurd is. Alleen bij defect product is geld teruggave mogelijk dit geldt dan ook voor de verzendkosten.

Ons Keurmerk

Productbeschrijving

Details

De Western Digital Red NAS harde schijf is de eerste harde schijf ter wereld die specifiek is ontworpen en geproduceerd voor NAS-systemen voor thuis en kleine kantoren. NASware De geavanceerde firmwaretechnologie die elke Western Digital Red-schijf bevat, levert naadloze integratie, robuuste gegevensbescherming en optimale prestaties voor systemen in NAS- en RAID-omgevingen. De exclusieve NASware-technologie van Western Digital verbetert de NAS-opslagprestaties door vaak voorkomende problemen met harde schijven in NAS-systemen te verminderen, waaronder problemen met compatibiliteit, integratie, upgrades, betrouwbaarheid en eigenaarskosten die optreden bij harde schijven die voor desktopcomputers zijn ontworpen. Energie-efficiënt Verlaag uw elektriciteitsfactuur en CO2-uitstoot met Western Digital Red-schijven. De innovatieve technologie vermindert het stroomverbruik en verlaagt de werkingstemperatuur. Dit zorgt voor een betrouwbaardere en voordeligere oplossing voor 24x7 NAS-omgevingen die altijd zijn ingeschakeld. Verbeterde betrouwbaarheid Jouw NAS-systeem is altijd ingeschakeld, een erg betrouwbare schijf is cruciaal. Dankzij een verbetering van 35% in de MTBF ten opzichte van desktopschijven is de Western Digital Red harde schijf ontworpen en geproduceerd om een betrouwbaardere en robuustere oplossing te bieden. 3D Active Balance Plus De door Western Digital verbeterde dual-plan balanscontroletechnologie verbetert de totale prestaties en betrouwbaarheid van de schijf. Harde schijven die niet correct zijn gebalanceerd, kunnen overmatige trillingen en geluid veroorzaken in een systeem met meerdere schijven, de levensduur van de harde schijf verlagen en de prestaties mettertijd verslechteren. Ideaal voor... De Western Digital Red schijven zijn specifiek ontworpen en getest voor NAS-systemen met 1 tot 5 sleuven voor thuis en kleine kantoren.

Extra informatie

Extra informatie

Capaciteit 6tb
Typenummer Nee
Aansluiting SATA-600
Cache 64mb
Formaat 3.5" Inch
Conditie Nieuw
Gewicht 1

Beoordelen

Schrijf uw eigen review

U plaatst een review over: Western Digital Red WD60EFRX 6TB