+31 (0) 6 23 60 92 16

Hartelijk welkom

Seagate Desktop HDD, 6TB,

Seagate BarraCuda ST6000DM0001 6 TB 7200 RPM 128 MB Cache SATA 6.0 Gb/s 3,5-inch interne harde schijf bespaart u tijd, groene stroom leveren die niet zal u neer vertragen. Beschikbaar met SATA 6Gb/s interface en 256MB cache en in combinatie met de industrie alleen 5900-RPM Vrille Vaart, kunt u er zeker van te zijn dat u krijgt de beste prestaties in de categorie groen-power station. Bovendien, vereenvoudigt Seagate SmartAlign technologie de overgang naar het geavanceerde formaat (AF), standaard 4K. Met de hoge capaciteit Barracuda groen rijdt is er geen behoefte aan tijdrovende integratie utilities vereist door gelijkaardige aandrijving AF.

Belangrijke functies en voordelen:
Een unieke 5900-RPM-snelheid levert de snelste prestaties eco vriendelijke station beschikbaar. (werkt op een lage temperatuur)
Seagate SmartAlign-technologie kunt u om alle voordelen van de sector van de nieuwe geavanceerde formaat 4K standaard zonder gedoe – no utilities, stappen geen extra.
De SATA 6Gb/s-interface en 256MB cache prestaties te maximaliseren.
Laag stroomverbruik gecombineerd met leiderschap in het gebruik van materialen van de naleving van de milieuwetgeving betekent dat je niet te offeren van milieu rentmeesterschap voor prestaties.
Koele, rustige werking

geen fabrieksgarantie u krijgt 3 maanden van cobesu

Beschikbaarheid: Op voorraad

€ 217,00

Ons streven is om binnen 1 a 3 dagen te leveren mocht hier door omstandigheden Worden afgeweken nemen wij contact met u op.

Heeft u vragen of opmerkingen bel gerust 06-23609216 of bij geen gehoor 077-8503051 Staat er iets niet bij wat u zoekt bel en ik ga voor u kijken.

U heeft 14 dagen bedenktijd u kunt dan het product terug sturen mits in orginele verpakking en netjes verstuurd is. Alleen bij defect product is geld teruggave mogelijk dit geldt dan ook voor de verzendkosten.

Ons Keurmerk

Productbeschrijving

Details

Seagate BarraCuda ST6000DM0001 6 TB 7200 RPM 128 MB Cache SATA 6.0 Gb/s 3,5-inch interne harde schijf bespaart u tijd, groene stroom leveren die niet zal u neer vertragen. Beschikbaar met SATA 6Gb/s interface en 256MB cache en in combinatie met de industrie alleen 5900-RPM Vrille Vaart, kunt u er zeker van te zijn dat u krijgt de beste prestaties in de categorie groen-power station. Bovendien, vereenvoudigt Seagate SmartAlign technologie de overgang naar het geavanceerde formaat (AF), standaard 4K. Met de hoge capaciteit Barracuda groen rijdt is er geen behoefte aan tijdrovende integratie utilities vereist door gelijkaardige aandrijving AF. Belangrijke functies en voordelen: Een unieke 5900-RPM-snelheid levert de snelste prestaties eco vriendelijke station beschikbaar. (werkt op een lage temperatuur) Seagate SmartAlign-technologie kunt u om alle voordelen van de sector van de nieuwe geavanceerde formaat 4K standaard zonder gedoe – no utilities, stappen geen extra. De SATA 6Gb/s-interface en 256MB cache prestaties te maximaliseren. Laag stroomverbruik gecombineerd met leiderschap in het gebruik van materialen van de naleving van de milieuwetgeving betekent dat je niet te offeren van milieu rentmeesterschap voor prestaties. Koele, rustige werking geen fabrieksgarantie u krijgt 3 maanden van cobesu

Extra informatie

Extra informatie

Capaciteit 6tb
Typenummer Nee
Aansluiting SATA-300
Cache 128gb
Formaat 3.5" Inch
Conditie Nieuw
Gewicht 1

Beoordelen

Schrijf uw eigen review

U plaatst een review over: Seagate Desktop HDD, 6TB,