Registreren of Inloggen
Winkelwagen

Retourneren/ herroepingsrecht

U heeft een afkoelperiode van 14 dagen, ingaande op de dag na levering. Bevalt het artikel niet dan kunt u zonder opgaaf van reden, een product retourneren. Tijdens deze termijn zal de consument zorgvuldig omgaan met het product en de verpakking. Hij zal het product slechts in die mate uitpakken of gebruiken voor zover dat nodig is om te kunnen beoordelen of hij het product wenst te behouden.
U bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en het werking van de goederen vast te stellen.

Indien u van uw herroepingsrecht gebruik maakt, zal u het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan de ondernemer retourneren, conform de door Cobesu verstrekte redelijke en duidelijke instructies.
De verzendkosten voor het retourneren zijn altijd voor de klant en u dient het pakket dus voldoende te frankeren. Ongefrankeerde, onvoldoende gefrankeerde of onder rembours zendingen worden niet in ontvangst genomen en gaan direct retour afzender.

Het volledige aankoopbedrag, inclusief verzendkosten voor de heenzending, wordt zo spoedig mogelijk, en uiterlijk binnen 14 dagen terug betaald. Deze termijn gaat in op het moment dat u de artikelen terug stuurt, of aangeeft terug te willen sturen.

Retourzendingen zijn altijd voor uw eigen risico. Dit houdt in dat COBESU niet aansprakelijk is voor het beschadigen of zoekraken van retour gestuurde artikelen. Vraag daarom op het postagentschap altijd om een traceercode en bewaar deze goed!

Het is wenselijk dat u uw retourzending schriftelijk kenbaar maakt. Dit doet u door een e-mail te sturen naar info@cobesu.nl
U kunt hiervoor gebruikmaken van het modelformulier voor herroeping, maar bent hiertoe niet verplicht. Het formulier kunt u downloaden via de volgende link Herroepingsformulier
Vermeld hierbij in ieder geval uw naam- en adresgegevens, telefoonnummer en het betreffende factuur- en/of ordernummer.

Wij betalen u terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee u de oorspronkelijke transactie heeft verricht, tenzij u uitdrukkelijk anderszins heeft ingestemd; in ieder geval zullen u voor zulke terugbetaling geen kosten in rekening worden gebracht.

Retouradres:
Cobesu
Postiljonhof 25
5932gb Tegelen

Annuleren

Als uw bestelling nog niet verzonden is kunt u uw bestelling kosteloos annuleren. Hiervoor neemt u contact op met cobesudoor een email te sturen naar info@cobesu.nl.
Vermeld hierin uw naam, adres en ordernummer.
Wilt u de bestelling annuleren, maar deze is al verstuurd, dan dient u het pakket bij bezorging te weigeren. U laat de bestelling ongeopend weer meenemen door de bezorger. Als u uw bestelling al betaald heeft dan zullen wij de aankoopsom, nadat wij de retourzending hebben ontvangen, terugstorten op uw bankrekening.