+31 (0) 6 23 60 92 16

Hartelijk welkom

NieuwSale

QNAP TS-228, 2 bay nas (in prijs verlaagd)

De TS-228 is een lichtgewicht, eenvoudig te gebruiken netwerkopslag-centrum met vele functies voor back-up, synchronisatie, remote access, en home entertainment. Zijn energiezuinig en budgetvriendelijk ontwerp is ideaal voor thuisgebruikers, voor het maken van een persoonlijke cloud en verbonden te blijven met bestanden en alles in eigen hand te houden. Ervaar hoe de TS-228 uw digitale leven eenvoudiger, simpeler en gemakkelijker kan maken.

- Organiseer uw inhoud en back-ups op een centrale plek.
- Synchroniseer bestanden tussen computers, tablets en mobiele apparaten
- Verzamel, geniet van en deel uw foto-, muziek- en videocollectie
- Stream uw multimedia-bibliotheek via DLNA naar andere apparaten en uw TV.
- Benader, beheer en geniet van al uw bestanden via uw tablets en smartphones
- Geniet van de App Center met honderden install-on-demand apps

eventueel meegeleverd met 2x seagate ironwolf 8 tb of 2x 10 tb te bestellen via website

Beschikbaarheid: Op voorraad

Normale prijs: € 168,20

Special Price € 100,00

Ons streven is om binnen 1 a 3 dagen te leveren mocht hier door omstandigheden Worden afgeweken nemen wij contact met u op.

Heeft u vragen of opmerkingen bel gerust 06-23609216 of bij geen gehoor 077-8503051 Staat er iets niet bij wat u zoekt bel en ik ga voor u kijken.

U heeft 14 dagen bedenktijd u kunt dan het product terug sturen mits in orginele verpakking en netjes verstuurd is. Alleen bij defect product is geld teruggave mogelijk dit geldt dan ook voor de verzendkosten.

Ons Keurmerk

Productbeschrijving

Details

De TS-228 is een lichtgewicht, eenvoudig te gebruiken netwerkopslag-centrum met vele functies voor back-up, synchronisatie, remote access, en home entertainment. Zijn energiezuinig en budgetvriendelijk ontwerp is ideaal voor thuisgebruikers, voor het maken van een persoonlijke cloud en verbonden te blijven met bestanden en alles in eigen hand te houden. Ervaar hoe de TS-228 uw digitale leven eenvoudiger, simpeler en gemakkelijker kan maken. - Organiseer uw inhoud en back-ups op een centrale plek. - Synchroniseer bestanden tussen computers, tablets en mobiele apparaten - Verzamel, geniet van en deel uw foto-, muziek- en videocollectie - Stream uw multimedia-bibliotheek via DLNA naar andere apparaten en uw TV. - Benader, beheer en geniet van al uw bestanden via uw tablets en smartphones - Geniet van de App Center met honderden install-on-demand apps eventueel meegeleverd met 2x seagate ironwolf 8 tb of 2x 10 tb

Extra informatie

Extra informatie

Capaciteit Nee
Typenummer TS-228,
Aansluiting SATA-600
Cache Nee
Formaat Nee
Conditie Nieuw
Gewicht 1

Beoordelen

Schrijf uw eigen review

U plaatst een review over: QNAP TS-228, 2 bay nas (in prijs verlaagd)