+31 (0) 6 23 60 92 16

Hartelijk welkom

NieuwSale

QNAP NAS: TS-451 - Zwart

Geconfronteerd wordend met een behoefte aan toenemende data-opslag, delen en multimedia-verwerking, kijken meer en meer gebruikers uit naar een NAS systeem met goede prestaties en een aantrekkelijk prijskaartje. De Intel® quad-core TS-451+ biedt een ongekende hoog presterende schaalbare opslagoplossing voor professionele gebruikers. Aangedreven door het intelligente QTS 4.2 besturingssysteem, presteert de TS-451+ als een eenvoudig te gebruiken maar toch krachtige NAS voor databack-up, bestandssynchronisatie, delen, en externe toegang en multimedia-toepassingen, en is ideaal voor gebruikers voor het maken van een beveiligde privé cloud waarmee gebruikers eenvoudig toegang kunnen krijgen tot hun data.

Specificaties
Fabrikant:
Qnap
Aansluitingen:
3xUSB3.0 - 2xUSB2.0 - HDMI
Aantal Harde Schijven:
4
Failover & Load Balancing:
Ja
Formaat Harde Schijven:
2,5" & 3,5"
Geheugen:
2GB
Link Aggregation:
Neen
Processor:
Celeron 2Ghz
Rack Unit:
Neen
Raid:
0/1/5/10
Redundante Voeding:
None

Beschikbaarheid: Op voorraad

Normale prijs: € 484,00

Special Price € 400,00

Ons streven is om binnen 1 a 3 dagen te leveren mocht hier door omstandigheden Worden afgeweken nemen wij contact met u op.

Heeft u vragen of opmerkingen bel gerust 06-23609216 of bij geen gehoor 077-8503051 Staat er iets niet bij wat u zoekt bel en ik ga voor u kijken.

U heeft 14 dagen bedenktijd u kunt dan het product terug sturen mits in orginele verpakking en netjes verstuurd is. Alleen bij defect product is geld teruggave mogelijk dit geldt dan ook voor de verzendkosten.

Ons Keurmerk

Productbeschrijving

Details

Geconfronteerd wordend met een behoefte aan toenemende data-opslag, delen en multimedia-verwerking, kijken meer en meer gebruikers uit naar een NAS systeem met goede prestaties en een aantrekkelijk prijskaartje. De Intel® quad-core TS-451+ biedt een ongekende hoog presterende schaalbare opslagoplossing voor professionele gebruikers. Aangedreven door het intelligente QTS 4.2 besturingssysteem, presteert de TS-451+ als een eenvoudig te gebruiken maar toch krachtige NAS voor databack-up, bestandssynchronisatie, delen, en externe toegang en multimedia-toepassingen, en is ideaal voor gebruikers voor het maken van een beveiligde privé cloud waarmee gebruikers eenvoudig toegang kunnen krijgen tot hun data. Specificaties Fabrikant: Qnap Aansluitingen: 3xUSB3.0 - 2xUSB2.0 - HDMI Aantal Harde Schijven: 4 Failover & Load Balancing: Ja Formaat Harde Schijven: 2,5" & 3,5" Geheugen: 2GB Link Aggregation: Neen Processor: Celeron 2Ghz Rack Unit: Neen Raid: 0/1/5/10 Redundante Voeding: None

Extra informatie

Extra informatie

Capaciteit Nee
Typenummer TS-451
Aansluiting SATA-600
Cache Nee
Formaat Nee
Conditie Nieuw
Gewicht 1

Beoordelen

Schrijf uw eigen review

U plaatst een review over: QNAP NAS: TS-451 - Zwart