+31 (0) 6 23 60 92 16

Hartelijk welkom

NieuwSale

Micron 5200 ECO 1,92TB

Op zoek naar een extra dosis snelheid? Met deze SSD-kaart van Micron is er vrijwel geen snelheidsbeperking. Of het nu gebruikt wordt om vol gas te geven bij het spelen van games en het bewerken van video en afbeeldingen, of om een systeem in een oogwenk op te kunnen starten, met deze SSD-kaart gaat alles razendsnel. Zelfs bij de hoogste snelheid blijft het energieverbruik opmerkelijk laag. In tegenstelling tot een harde schijf heeft een SSD geen mechanische onderdelen, zodat het minder geluid maakt en langer meegaat. En dankzij de ingebouwde, befaamde kwaliteit en betrouwbaarheid van Micron worden gegevens veilig opgeslagen.

geen doos
2 jaar garantie

Beschikbaarheid: Op voorraad

Normale prijs: € 509,00

Special Price € 350,00

Ons streven is om binnen 1 a 3 dagen te leveren mocht hier door omstandigheden Worden afgeweken nemen wij contact met u op.

Heeft u vragen of opmerkingen bel gerust 06-23609216 of bij geen gehoor 077-8503051 Staat er iets niet bij wat u zoekt bel en ik ga voor u kijken.

U heeft 14 dagen bedenktijd u kunt dan het product terug sturen mits in orginele verpakking en netjes verstuurd is. Alleen bij defect product is geld teruggave mogelijk dit geldt dan ook voor de verzendkosten.

Ons Keurmerk

Productbeschrijving

Details

Op zoek naar een extra dosis snelheid? Met deze SSD-kaart van Micron is er vrijwel geen snelheidsbeperking. Of het nu gebruikt wordt om vol gas te geven bij het spelen van games en het bewerken van video en afbeeldingen, of om een systeem in een oogwenk op te kunnen starten, met deze SSD-kaart gaat alles razendsnel. Zelfs bij de hoogste snelheid blijft het energieverbruik opmerkelijk laag. In tegenstelling tot een harde schijf heeft een SSD geen mechanische onderdelen, zodat het minder geluid maakt en langer meegaat. En dankzij de ingebouwde, befaamde kwaliteit en betrouwbaarheid van Micron worden gegevens veilig opgeslagen. geen doos 2 jaar garantie

Extra informatie

Extra informatie

Capaciteit 1920 gb
Typenummer 5200 ECO
Aansluiting SATA-600
Cache Nee
Formaat 2.5" Inch
Conditie Nieuw
Gewicht 1

Beoordelen

Schrijf uw eigen review

U plaatst een review over: Micron 5200 ECO 1,92TB