Registreren of Inloggen
Winkelwagen

Klachten regeling bij Cobesu

Omdat wij onze klanten een optimale service willen verlenen vinden wij het belangrijk van u te horen als u klachten heeft over het door u gekochte product. Doe dit - mede om eventuele schade te beperken - zo snel mogelijk. Volgens de wet is een klacht op tijd kenbaar gemaakt als dit binnen twee maanden na ontdekking gebeurt, zolang het binnen de garantie termijn valt. Dit geldt ook in het geval dat het gekochte product niet de eigenschappen heeft die u op grond van de koopovereenkomst mocht verwachten. Het is in uw belang om uw klachten schriftelijk kenbaar te maken.

Als u een klacht bij ons indient zal die uiterlijk binnen 14 dagen worden beantwoord. Hebben wij daarvoor meer tijd nodig, dan laten wij u binnen 14 dagen weten wanneer u antwoord kunt verwachten.

Heeft u een probleem of een klacht kunt u dit eerst ons kenbaar te maken door te mailen naar info@cobesu.nl. Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR platform van de Europese Commissie. Dit ODR platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr . Wanneer je klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het je vrij om je klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie."

Vragen en feedback

Indien u vragen of klachten te melden heeft kunt u contact met ons opnemen.

Cobesu

Bezoekadres: Postiljonhof 25 5932gb Tegelen

Telefoonnummer: +31 6 23609216 of 077-8503051

E-mailadres: info@cobesu.nl