Registreren of Inloggen
Winkelwagen

Garantie en Service

Bestellen in de cobesu webshop is niet moeilijk maar vooral veilig. Mocht u vragen hebben over uw bestelling of een artikel? Dan kunt u uiteraard altijd contact met ons opnemen. Wij zullen er vervolgens alles aan doen om samen tot een oplossing te komen.

Herroepingsrecht
U heeft het recht uw bestelling tot 14 (kalender)dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd binnen 14 dagen mits u de artikelen in goede staat retourneert. Enkel de kosten voor retourneren van de artikelen naar AS Toegangstechniek zijn voor eigen rekening.

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden binnen 14 dagen na aanmelding van het retour. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@cobesu.nl Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten.